Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 +45 7023 0855
10 matches
Grundpakken
Grundpakken indeholder en DryBox og en Tryghedsaftale med udvidet garanti. Grundpakken sikrer, at du kan passe bedste muligt på dine høreapparater, og at dine høreapparater er solidt sikret de næste 4 år.
Kategori 4 - Complete
I kategori 4 tilbydes høreapparater fra vores komfort serie fra Unitron og vores Premium serie Selectic.
Kategori 2 - Economy
I kategori 2 tilbydes høreapparater fra vores Basis serie fra Novasense og vores Komfort serie fra Unitron.
Pleje af høreapparater
Dine høreapparater følger dig hele dagen og hjælper dig med igen at kunne deltage aktivt i samtaler og opretholde sociale kontakter. Ubegrænset høreglæde forudsætter imidlertid regelmæssig pleje og vedligeholdelse af dine høreapparater. Ved at følge disse råd kan du passe godt på dine høreapparater.
Erfaringer med et høreapparat
Et korrekt tilpasset, moderne høreapparat vil kunne bringe megen livskvalitet tilbage. Det kan dog i starten være udmattende at skulle forarbejde de genvundne høreindtryk. Det må du ikke lade dig slå ud af! Accepter, at det kan tage lidt tid at vænne sig til et høreapparat, og henvend dig endelig til audiologisten, hvis du løber ind i problemer. Her kan du læse mere om tilvænning, håndtering og pleje af høreapparater.
Gængse mærker
Nyd lyden af verden omkring dig. Hos os finder du de bedste og mest avancerede modeller fra førende producenter. AudioNova har et stort udvalg i alle prisklasser. Det er din frihed til at vælge de høreapparater, der passer bedst til dit behov. Fælles for alle vores produkter er: De bringer dig i kontakt med menneskerne omkring dig!
Høreapparater og teknologi
Moderne høreapparater er bittesmå, men meget kraftige computere. Takket være digital teknik og avanceret software forbedrer de høreevnen og skruer dermed højt op for livskvaliteten. Muligheden for at etablere trådløs forbindelse til eksempelvis mobiltelefoner eller fjernsynet er lidt af en revolution.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  >|
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.